Dani Mocanu Leu : Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat.. Cântărețul de manele dani mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet. „în urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă. Această melodie este un pamflet și trebuie tratată ca atare !legal disclaimer :

Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Leul rănit din videoclipul lui dani mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au căutat asiduu în ultimele 24 de ore. De data aceasta, dani mocanu a ales să distribuie o fotografie pe contul său de facebook în care apare alături de o căprioară, pe care o mângâie. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Pe de o parte, poliția a început o anchetă penală în.

Video Perchezitii Acasa La Manelistul Dani Mocanu Dupa Lansarea Scandalosului Videoclip In Care Acesta Canta Langa Un Leu Ce Pare Ranit Impactpress
Video Perchezitii Acasa La Manelistul Dani Mocanu Dupa Lansarea Scandalosului Videoclip In Care Acesta Canta Langa Un Leu Ce Pare Ranit Impactpress from www.impactpress.ro
Acesta a declarat că acuzațiile sunt nefondate și că leul este foarte bine îngrijit și ar fi fost machiat ca să pară că are răni. Dani mocanu își susține nevinovăția. Cel mai probabil, leul va ajunge la zoo târgoviște. Leul lui dani mocanu a fost găsit şi dus după gratii. Pe de o parte, poliția a început o anchetă penală în. Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov. By ouhboy(c) & (p) abiall rights reserved. Animalul a fost dus la grădina zoologică din târgoviște, anunţă realitatea plus.

Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui.

Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Polițiștii au făcut o captură neobişnuită, joi, în dâmbovița: Dani mocanu a promis că le arată fanilor leul, d. Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. Pe de o parte, poliția a început o anchetă penală în. Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Leul a fost preluat de catre autoritati. Stai așa, cred că am o revelație! Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov. Videoclipul are milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici. Leul rănit din videoclipul lui dani mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au căutat asiduu în ultimele 24 de ore. Dani mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit.

Videoclipul are milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici. Lui daniel mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit. Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. „în urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele:

Plangere Penală Dani Mocanu A Filmat Un Videoclip Alături De Un Leu Rănit Euro știri
Plangere Penală Dani Mocanu A Filmat Un Videoclip Alături De Un Leu Rănit Euro știri from euro-stiri.net
Conform internauţilor, acest gen de comportament faţă de animale nu trebuie, sub nicio formă, agreat. Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui. Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov. Lui daniel mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit. Polițiștii au făcut o captură neobişnuită, joi, în dâmbovița: Videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit, a stârnit controverse în mediul online. Ministrul de interne marcel vela a publicat joi pe o rețea de socializare o poză cu un leu, fiind vorba de animalul folosit de manelistul dani mocanu în cel mai recent videoclip al său. Acesta a spus că leul ar fi fost machiat ca să pară că are răni.

Astfel, au loc percheziții acasă la dani mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din ilfov.

Am discutat cu domnul georgian drăgan, purtătorul de cuvânt al poliției române, despre videoclipul în care apare un leu și doresc să punctez următoarele chestiuni: Animalul pare a fi rănit cel puțin pe partea interioară a membrului din față dreapta. Dani mocanu, scene cu un leu rănit. Discografie nu dau înapoi (big man, 2016). Dani mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut Este vorba despre videoclipul în care a apărut un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul dani mocanu. Această melodie este un pamflet și trebuie tratată ca atare !legal disclaimer : Dani mocanu, scene incredibile cu un leu rănit şi vizibil slăbit videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit , a stârnit controverse în mediul online. Animalul a fost dus la grădina zoologică din târgoviște, anunţă realitatea plus. Pe de o parte, poliția a început o anchetă penală în. Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă.

Videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit, a stârnit controverse în mediul online. „în urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Cântărețul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a postat mesaje. Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Leul rănit din videoclipul lui dani mocanu a fost găsit după ce zeci de polițiști au căutat asiduu în ultimele 24 de ore.

Este Sau Nu Gelos Dani Mocanu Pe Succesul Lui Carla S Dreams Chiar El A Spus Sper Să Nu Fie Dușmănos Spynews Ro
Este Sau Nu Gelos Dani Mocanu Pe Succesul Lui Carla S Dreams Chiar El A Spus Sper Să Nu Fie Dușmănos Spynews Ro from img.spynews.ro
Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut Ministrul de interne marcel vela a publicat joi pe o rețea de socializare o poză cu un leu, fiind vorba de animalul folosit de manelistul dani mocanu în cel mai recent videoclip al său. De cealaltă parte, dani mocanu spune că felina a fost tratată ca un bebeluş. Dani mocanu își susține nevinovăția. Stai așa, cred că am o revelație! By ouhboy(c) & (p) abiall rights reserved. Videoclipul în care apare un leu plin de răni, dar şi vizibil slăbit, a stârnit controverse în mediul online. De data aceasta, dani mocanu a ales să distribuie o fotografie pe contul său de facebook în care apare alături de o căprioară, pe care o mângâie.

Această melodie este un pamflet și trebuie tratată ca atare !legal disclaimer :

Anchetatorii din argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi. Pe de o parte, poliția a început o anchetă penală în. Lui daniel mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit. „leul este foarte slab, ca să nu mai zic că este rănit la picior şi este vizibil că este maltrat. Leul lui dani mocanu a fost găsit şi dus după gratii. No one was harmed in the making of this film. Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui. Am discutat cu domnul georgian drăgan, purtătorul de cuvânt al poliției române, despre videoclipul în care apare un leu și doresc să punctez următoarele chestiuni: De data aceasta, dani mocanu a ales să distribuie o fotografie pe contul său de facebook în care apare alături de o căprioară, pe care o mângâie. Animalul a fost dus la grădina zoologică din târgoviște, anunţă realitatea plus. Dani mocanu a promis că le arată fanilor leul, d. Este vorba despre videoclipul în care a apărut un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul dani mocanu. Dani mocanu își susține nevinovăția.

Miercuri, manelistul dani mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă dani mocanu. Pe de o parte, poliția a început o anchetă penală în.